MENIU

Un autocar plin cu turişti s-a răsturnat în Bacău. Şoferul a adormit la volan: 7 persoane, la spital

Clipe de groază pentru turiștii unui autocar care efectua o cursă pe ruta Chișinău - Paris. Șapte persoane au ajuns la spital după șoferul autocarului ar fi adormit la volan.

Accidentul avut loc joi dimineață pe varianta ocolitoare a suburbiei Blăgești, județul Bacău când șoferul autocarului a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat.  La fața locului au ajuns două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Pașcani, unul SMURD și cel de descarcerare s-au deplasat la locul accidentului. Lor li s-au alăturat un echipaj de la ISU Târgu Frumos.

În urma impactului, șapte persoane au suferit traumatisme la cap, mâini și picioare, fiind transportate la Compartimentul de Primiri Urgențe de la Spitalul Municipal Pașcani.

Potrivit ziaruldeiasi.ro, printre victime sunt doi cetățeni francezi, soți și soție, două femei și trei cetățeni din Republica Moldova. La spital a ajuns și șoferul autocarului, care din primele verificări se pare că a adormit la volan.

Pasagerii care au scăpat nevătămați au fost transportați la sediul Poliției Pașcani, până când reprezentanții firmei de transport vor trimite un echipaj care să îi preia. Ei nu vor să își continue drumul, ci să se întoarcă acasă.

Sursă foto: ziaruldeiasi.ro