MENIU

Un autobuz a explodat la Piteşti şi a rănit grav o femeie

Cutia de viteze a unui autobuz din Piteşti a explodat, iar bucăţi din ambreiaj au lovit grav o femeie şi au provocat pagube unui magazin, transmite corespondentul NewsIn.

Şoferul plecase la garaj pentru că autobuzul, vechi de 20 de ani, avea o defecţiune şi era tractat de un camion de la depanare. Bărbatul a delarat că i-a rămas motorul ambalat şi i-a făcut semn şoferului care îl tracta să oprească.

"A explodat cutia de viteze şi bucăţi de ambreiaj au sărit peste o femeie care stătea pe o bancă în staţia de autobuz. Este pentru prima dată când mi se întâmplă aşa ceva", a declarat şoferul.

Bucăţile de ambreiaj au sărit la peste 15 metri şi martorii spun că aproape i-au smuls piciorul femeii. În urma exploziei a fost afectat şi un magazin din staţia de autobuz. Vânzătoarea spune că a avut noroc că a scăpat cu viaţă pentru că se afla într-un colţ unde aşeza marfa. Poliţiştii care fac cercetări la faţa locului au cerut ajutor inspectorilor Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) pentru că incidentul se încadrează în categoria accidentelor de muncă, şoferul fiind în timpul serviciului.

Sursa: NewsIn
Mai multe articole despre:
explozie autobuz pagube