MENIU

Un adolescent de 17 ani și un bărbat de 27 de ani, acuzați că au violat o minoră. Șocant: unde s-ar fi petrecut cumplita faptă

Român, acuzat că a agresat sexual o femeie din Budapesta. Foto/Profimedia

Un tânăr de 17 ani şi un bărbat de 27 de ani sunt acuzaţi că au violat o minoră, iar fapta s-ar fi petrecut în curtea unei unităţi de învăţământ din judeţul Olt. În cauză, polițiștii au decis să-l reţină pe bărbatul de 27 de ani pentru comiterea infracţiunii de viol.

”În fapt, la data de 20 august, în jurul orei 01:00, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Bobicesti, au fost sesizaţi de către o minoră cu privire la faptul că ar fi fost victima infracţiunii de viol

Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că doi tineri în vârstă de 17, respectiv 27 de ani, ambii din comuna Iancu Jianu, judeţul Olt, în timp ce se aflau în curtea unei unităţi de învăţământ din aceeaşi localitate, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o minoră”, au afirmat reprezentanţii IPJ Olt.

O copilă de 13 ani, din Gorj, a rămas însărcinată cu un preot. Tulburător ce a povestit fetița mamei, după 3 luni

Bărbatul de 27 de ani a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.