MENIU

Un adolescent de 14 ani a înjunghiat trei profesori și doi elevi

Scoala

Un elev în vârstă de 14 ani, înarmat cu două cuţite, a înjunghiat doi profesori şi trei elevi, joi, într-o şcoală din sudul Spaniei, după care a fost arestat, anunţă poliţia, relatează AFP.

Adolescentul a lovit cu cuţitul cinci persoane, la scurt timp după începerea orelor, într-o şcoală de la Jerez de la Frontera, în Andaluzia, a anunţat, la faţa locului, un purtăror de cuvânt al poliţiei.

Adolescentul a venit la școală înarmat cu un cuțit cu care a atacat doi colegi și trei profesori la prima oră de curs. Se pare că agresorul și-a înjunghiat mai întâi colegii de clasă, pe care mai apoi a încercat să-i ia ostatici, înainte ca profesorii să încerce să-l rețină.

Profesorii au fost, la rândul lor, înjunghiați, o profesoară fiind rănită la ochi. Victimele au fost transportate la spital. Profesoara care a fost înjunghiată în ochi este în stare gravă, urmând a fi supusă unei intervenții chirurgicale. În ciuda faptului că are 14 ani, agresorul s-ar putea să nu fie răspunzător pentru acest atac din cauza faptului că ar avea o tulburare de spectru autist. Deocamdată nu se știe motivul pentru care a recurs la un asemenea gest.



Mai multe articole despre:
elev injunghiat scoala spania