MENIU

Un adolescent care și-a înjunghiat prietenul cu 70 de lovituri de cuțit, condamnat la 16 ani de închisoare. ÎNFIORĂTOR ce au descoperit anchetatorii

Crimă Boston

Un adolescent de 15 ani a fost condamnat la 16 ani de închisoare după ce, anul trecut, și-a ucis prietenul în vârstă de doar 12 ani cu nu mai puțin de 70 de lovituri de cuțit. Mai mult decât atât, se pare că acesta ar fi încercat să îl decapiteze pe băiat.

Potrivit Sky News, polițiștii au găsit cuțitul folosit de acesta în craniul victimei. Crima a avut loc lângă Boston, pe 12 decembrie 2020, cu doar două zile înainte de ziua victimei.

Agresorul, care avea la vremea respectivă 14 ani, a negat crima, dar a recunoscut uciderea din culpă.

Adolescentul a susținut că victima ar fi adus cuțitul la fața locului și el doar s-ar fi apărat, după ce acesta ar fi încercat să îl înjunghie în momentul în care s-au certat din cauza unor droguri.

Judecătorii nu l-a crezut și au decis că crima a fost „motivată de furie”. În plus de asta, se pare că agresiunea teribil de violentă ar fi fost premeditată.

Mesajele din telefonul băiatului au arătat că acesta i-a propus vicitimei să se întâlnească în pădure, la primele ore ale dimineții, cu promisiunea că va primi 50 de lire sterline dacă îl va ajuta să mute ceva.

„Când v-ați întâlnit în zona împădurită, defunctul era neînarmat și nu știa ce avea să se întâmple. Ați venit înarmat cu un cuțit mare și cu mănuși de latex intenționând să îi provocați vătămări corporale grave”, a spus judecătorul judecătorul.

Acesta susține că atacul a fost planificat și premeditat și că agresorul a făcut „un efort hotărât de a scăpa basma curată”.

În mesajele trimise unui prieten după crimă, băiatul a spus că „lucrurile au mers prost” și „nu trebuia să meargă așa”. În plus, jurații Curții au auzit și despre trecutul extrem de tumultos al agresorului. Mai exact,a cesta fusese dat afară din școală pentru că asupra lui s-a descoperit un cuțit. Drept urmare, el a fost trimis la o o școală de corecție. Ulterior, adolescentul a fost exclus dintr-o altă școală pentru vânzarea de droguri.

Tatăl lui Roberts, Edgars Buncis, a declarat: „Cum pot exprima în cuvinte ce simt? Totul este greșit. Niciun tată nu ar trebui să-și îngroape fiul. Nimic nu este un motiv pentru asta. Mi-am pierdut scopul în viață. Viața mea este într-un cimitir. Mă simt gol și nimic nu va schimba asta”, mai arată sursa citată.