MENIU

Un accident în care au fost implicate trei mașini a paralizat circulația pe bulevardul Iuliu Maniu, București

Un accident în care au fost implicate trei mașini a paralizat circulația pe bulevardul Iuliu Maniu, București. Foto: Facebook

Un accident în care au fost implicate trei vehicule a avut loc în această după-amiază pe Bulevardul Iuliu Maniu, în apropierea reprezentanței Dacia/Renault. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 12:30 și a dus la o îngreunare semnificativă a traficului în zonă, cu circulația desfășurându-se cu dificultate pe ambele sensuri.

Potrivit unui membru al comunității „Info Trafic București și Ilfov”, impactul a fost resimțit puternic de către șoferii care se aflau în trafic, iar mesajele de alertă au început să circule rapid pe rețelele de socializare. "Accident în față la Dacia/Renault pe Iuliu Maniu. 3 auto implicate! Se circulă foarte, foarte greu, pe ambele sensuri de mers." a fost mesajul semnificativ postat pe platformele sociale a devenit repede viral în rândul șoferilor din zonă.

Potrivit unui membru al comunității „Info Trafic București și Ilfov”, impactul a fost resimțit puternic de către șoferii care se aflau în trafic, iar mesajele de alertă au început să circule rapid pe rețelele de socializare. "Accident în față la Dacia/Renault pe Iuliu Maniu. 3 auto implicate! Se circulă foarte, foarte greu, pe ambele sensuri de mers. " a fost mesajul postat pe platformele sociale și care a devenit repede viral în rândul șoferilor din zonă.

La fața locului au sosit imediat echipajele de poliție pentru a cerceta circumstanțele accidentului și pentru a reglementa traficul. De asemenea, o ambulanță a fost trimisă pentru a evalua posibilele răniți, deși, până în acest moment, nu au fost raportate persoane rănite. Din imaginile postate online, se pare că accidentul a avut drept rezultat doar pagube materiale, fiind surprinse mașinile avariate.

Cauzele exacte ale accidentului nu sunt cunoscute deocamdată și urmează a fi stabilite printr-o anchetă demarată de autorități.

După două decenii: Dialog crucial între Ucraina și România pe tema securității regionale. Ce s-a discutat la întâlnirea dintre Cătălin Predoiu și omologul său ucrainean

 

Mai multe articole despre:
accident circulatie politie