MENIU

Ultimul mesaj audio lăsat de secretara facultății UMF București. Fiul ei a avut telefonul închis și nu l-a putut asculta la timp

O tragedie a zguduit Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila" din București, după ce secretara Facultății de Moașe și Asistenți, Vali Cătălina Matei, în vârstă de 43 de ani, a fost găsită decedată într-un lac din Capitală. Femeia fusese dată dispărută în noaptea de 18 septembrie, după ce a plecat de acasă în jurul orei 00:00, din Sectorul 2.

Anchetatorii iau în calcul ipoteza sinuciderii

Anchetatorii iau în considerare varianta sinuciderii, mai ales după ce au analizat înregistrările camerelor de supraveghere, care o arată pe femeie îndreptându-se singură către lac. De asemenea, potrivit unor surse, Vali Cătălina Matei i-ar fi lăsat un mesaj de adio fiului său, însă acesta nu a putut să îl vadă la timp, deoarece avea telefonul închis.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru a stabili cu exactitate cauza morții. Deși circumstanțele par să indice o sinucidere, ancheta continuă pentru a clarifica toate detaliile acestui caz.

„În urma activităților desfăşurate de către poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB)- Serviciul Investigaţii Criminale Sector 2, femeia, în vârstă de 43 de ani, care a fost dată dispărută în cursul zilei de astăzi, a fost găsită fără viaţă, într-un lac din Capitală”, a anunțat miercuri seara DGPMB.

Locuitorii din zonă au declarat că nu au fost raportate incidente violente în acea regiune, ceea ce întărește ipoteza unui act deliberat. Autoritățile urmează să investigheze în profunzime situația, pentru a oferi răspunsuri clare în legătură cu acest eveniment tragic.