MENIU

Ultimele vești despre starea lui Bogdan Stanoevici, infectat cu Covid: "Plămânii îi sunt afectați aproape integral"

Ultimele vești despre starea lui Bogdan Stanoevici, infectat cu Covid: "Plămânii îi sunt afectați aproape integral"

Starea de sanatate a fostului ministru Bogdan Stanoevici, infectat cu coronavirus, nu s-a imbunatatit. Medicii nu au vesti bune in privinta evolutiei sale. Fostul candidat la prezidentiale are plamanii afectati aproape integral.

Potrivit ziare.com, fostul ministru delegat pentru Romanii de Pretutindeni a trecut printr-o interventie de ultima ora, menita sa-l stabilizeze. Stanoevici a fost trecut pe oxigenare extracorporala, o interventie delicata, realizata prin procedura ECMO, in scopul de a-i pune plamanii in repaos total pentru o perioada de 7-15 zile.

"Aceste doua saptamani sunt critice, insa medicii spera ca plamanii afectati aproape integral sa redevina functionali. In continuare, este in stare grava", au dezvaluit surse medicale.

Bogdan Stanoevici a fost intubat pe 16 decembrie, in stare grava, iar doua zile mai tarziu a fost mutat pe sectia ATI, unde s-a ales si cu o infectie nosocomiala. Pe 24 decembrie, a fost preluat de la Spitalul "Sf. Pantelimon" din Capitala, iar in prezent se afla internat la Institutul Inimii.

Mai multe articole despre:
Bogdan Stanoevici