MENIU

Ultima postare a Cristinei Țopescu este tulburătoare

Cristina Topescu a murit

Cristina Țopescu a murit, transmite Realtatea Plus. Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casă, fără urme de violență pe corp, conform primelor informații.

Cristina Țopescu a postat ultimul ei mesaj pe pagina de Facebook în 2 decembrie, la o zi după Crăciun și îl menționează pe Papa Francisc:

"Înca un motiv sa-l iubesc pe omul ăsta simplu, firesc, calin, vesel, minunat❤"

Cristina Țopescu, fosta jurnalistă și prezentatoare TV a fost găsită moartă în casă, informează Realitatea Plus.

Cristina Țopescu avea 59 de ani și se pare că dispăruse de aproximativ trei săptămâni. Apropiații jurnalistei au spus că nu au mai văzut-o de dinainte de Crăciun. O vecină a fost cea care a cerut ajutor, printr-un apel la 112.

Cristina Țopescu a murit. Poliția a oferit primele detalii despre descoperirea trupului fără viață al jurnalistei. Duminică, la ora 22.00, Inspectoratul județului Ilfov a fost sesizat de o vecină a Cristinei Țopescu. Polițiștii din Otopeni au intrat în casă și au găsit-o decedată, urmează să se facă o expertiză medicală, transmite Realitatea Plus.

Cristina Țopescu era și consilier la Ministerul Sănătății. Nici colegii ei nu mai știau nimic de ea, dar s-au gândit că se află într-o excursie în străinătate.

Mai multe articole despre:
cristina topescu a murit cristina topescu