MENIU

Turism electoral pentru PONTA, în CHIȘINĂU: Românii, aduși cu microbuzul pentru a-l vota

Turismul electoral s-a mutat peste Prut. Asta reiese dintr-o fotografie făcută în Republica Moldova unui afiş cu Victor Ponta, candidat la alegerile prezidenţiale din 2014, care îi îndemna pe cei ce au cetăţenie română să se înscrie pentru „un transport tur retur la secţia de votare Călăraşi” pentru a-l vota pe actualul premier al României,  scrie Adevărul. 

Turismul electoral s-a mutat peste Prut. Asta reiese dintr-o fotografie făcută în Republica Moldova unui afiş cu Victor Ponta, candidat la alegerile prezidenţiale din 2014, care îi îndemna pe cei ce au cetăţenie română să se înscrie pentru „un transport tur retur la secţia de votare Călăraşi” pentru a-l vota pe actualul premier al României.

Ziarista Lina Vdovîi a postat pe contul personal de Facebook o fotografie în care alegătorii din Republica Moldova, care au şi cetăţenie română”, sunt îndemnaţi să voteze cu Victor Ponta şi sunt informaţi că li se pune la dispoziţie transportul până la o secţie de votare din Călăraşi

„Anunţ: Stimaţi cetăţeni! Dacă deţineţi cetăţenia română, vă invităm pe data de 16.11.2014 să participaţi la scrutinul 2 pentru alegerea preşedintelui României pentru al susţine pe candidatul Victor Ponta. Va fi organizat transportul tur retur la secţia de votare Călăraşi. Pentru informaţii şi alcătuirea listei vă rog să vă adresaţi la vânzătoarea magazinului de rechizite (...)” - astfel arată mesajul care însoţeşte afişul candidatului la preşedinţie din parte PSD-UNPR-PC, Victor Viorel Ponta. 

Mai multe pe Adevarul