MENIU

Tupeu uriaș: judecătoarea interlopilor joacă acum "cartea" victimei! Pe cine dă vina: legătura cu Statul Paralel

Tupeu uriaș: judecătoarea interlopilor joacă acum

Judecătoarea care se droga alături de interlopi și traficanți dă dovadă de un tupeu incredibil. Potrivit avocaților săi, Ana Maria Chirilă este posibil să fie o victimă a “statului paralel”. 

Judecătoarea Ana Maria Chirilă, cea care a fost acuzată că se droga cu interlopii cărora le oferea informații din dosare, crede acum că este victima Statului Paralel. Informația vine după ce avocații săi au găsit această conexiune dintre cei din Servicii și realizarea anchetei, ținând cont de amploarea cu care a fost făcut acest probatoriu.

La unul dintre termenele trecute, reprezentantul magistratei a solicitat emiterea unei adrese către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) și unul către cei de la Servicii pentru a vedea dacă cele două instituții au lucrat împreună pe baza protocolului  de cooperare. 

Răsturnare de situație: judecătoarea mână în mână cu interlopii ar putea scăpa de acuzații! Probe cruciale riscă să fie excluse din dosar

Dacă acest lucru se va dovedi adevărat, atunci Ana Maria Chirilă poate cere eliminarea acestor probe din dosar, ținând cont că protocolul de cooperare între Parchetul General și cei de la SRI, semnat în perioada Laurei Codruța Kovesi, a fost declarat neconstituțional încă din anul 2019. 

Procurorul de ședință aflat în sală a cerut respingerea adreselor solicitate către Parchetul General, cerere care a fost și respinsă de către judecătorul de cameră preliminară, invocând că nu există indicii care ar duce la o posibilă colaborare.