MENIU

Tulcea fierbe! Şedinţă extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență

Azi, în urma Ședinței Extraordinare a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, ce a avut loc începând cu ora 11.00 la sala de videoconferinţe a Prefecturii Tulcea, președintele C.J.S.U., prefectul Alexandru Cristian Iordan, a dispus instituirea serviciului de permanență la nivelul tuturor primăriilor de pe raza județului Tulcea. 

De asemenea, la propunerea şefului Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Delta Tulcea, Daniel Petrov, a fost dispusă măsura de a transporta şi caza de azi în municipiul Tulcea un număr de 51 de persoane ce necesită dializă.

Conform informaţiilor prezentate în cadrul şedinţei de către ec. Mihaela Nicolau, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Tulcea, la nivelul judeţului au fost identificate un număr de 140 de gravide aflate în trimestrul III de sarcină sau cu risc. Acestea vor notificate prin intermediul medicilor de familie că pot fi transportate gratuit, prin intermediul ambulanțelor Serviciului de Ambulanță Județean și două microbuze ale ISU Delta, în municipiul Tulcea. Structurile M.A.I., împreună cu echipajele SAJ și ale Poliției Comunitare vor desfășura patrule pentru identificarea persoanelor fără adăpost, care pot fi cazate în cadrul Centrului Social de Urgență Phoenix.

Citește detalii pe realitateadetulcea.net!

Mai multe articole despre:
tulcea situatii de urgenta comitet judetean