MENIU

Trupul tinerei din Galați care a pierit în tragedia din Colectiv a ajuns acasă

Cortegiul funerar al Valentinei Florea, care a murit în incendiul din clubul Colectiv, a ajuns la Biserica Vovidenia în jurul orei 19.30. Mai multe mașini l-au însoțit până în dreptul bisericii. Răpusă de durere, mama tinerei aproapecă s-a prăbușit când și-a văzut fiica în sicriu. Prietenul Valentinei, care și el s-a aflat în blestemata noapte în acel club, nu s-a desprins de sicriu și a fost susținut de prieteni ca să nu se prăbușească.

Sute de persoane, rude, apropiați, dar și simpli gălățeni au venit să-i aprindă o lumânare la căpătâi și să-și ia adio de la fata care a murit mult prea devreme.

„Este o tragedie ceea ce s-a întâmplat, putea fi oricare dintre noi. Suntem solidari cu suferința familiei și am venit să aprindem o lumânare și să aducem un gând bun. Totodată, facem un apel către toți gălățenii să doneze sânge pentru că mai sunt încă mulți semeni care au nevoie”, a declarat Radu Murea, președinte UVSAR.

„Cuvintele sunt de prisos și chiar nu știm ce să spunem în această situație. Dumnezeu să-i odihnească sufletul ei bun”, a spus Alexandru Nechifor, vărul fetei decedate.

Se pare că Valentina Florea, se afla la toaletă în momentul în care a izbucnit incendiul în clubul Colectiv. Ea împreună cu altă prietenă, nu au mai putut să se salveze și s-au intoxicat cu fum.

Înmormântarea va avea loc marți, la ora 13.00, la Cimitirul Sf. Lazăr.

 

sursa foto: viata-libera.ro

Mai multe articole despre:
Galaţi cortegiu club colectiv valentina florea