MENIU

Regretata Ileana Stana Ionescu va fi înmormântată cu onoruri militare, la Cimitirul Bellu. Actrița va fi incinerată

Regretata Ileana Stana Ionescu va fi înmormântată cu onoruri militare, la Cimitirul Bellu. Actrița va fi incinerată

Trupul celebrei actrițe Ileana Stana Ionescu a fost depus la capela cimitirulului Bellu. Înmormântarea s-a amânat pentru că fiul său, care tocmai ce a plecat în America, urmează să se întoarcă din nou pentru a-și lua rămas bun. Artista și-a dat ultima suflare în centrul de îngrijiri unde se afla de mai mult timp. 

Lumea teatrului și a filmului românesc este în doliu. Marea actriță Ileana Stana Ionescu s-a stins din viață la vârsta de 87 de ani, lăsând în urmă o carieră impresionantă și o moștenire artistică de neprețuit.

În cursul acestei zile, trupul neînsuflețit al Ilenei Stana Ionescu a fost depus la Cimitirul Bellu Catolic. Numeroși colegi de breaslă, prieteni și admiratori s-au adunat pentru a-i aduce un ultim omagiu celei care a fost una dintre cele mai îndrăgite și respectate figuri ale scenei românești.

Conform unor apropiați, trupul neînsuflețit al Ilenei Stana Ionescu va fi incinerat, respectându-se astfel dorința acesteia exprimată în timpul vieții.

Ileana Stana Ionescu s-a stins din viață duminică 30 iunie. Marea actriță va fi înmormântată cu onoruri militare, la Cimitirul Bellu Catolic, marți 2 iulie, a anunțat Teatrul Național Caragiale.

Doliu imens în cinematografia românească. Marea actriță Ileana Stana Ionescu s-a stins din viață

Mai multe articole despre:
ileana stana ionescu inmormantare capela