MENIU

Trucuri sexy pentru un weekend HOT acasă

Trucuri sexy pentru un weekend HOT acasă

Îţi imaginezi că trebuie să pleci într-o vacanţă pentru a te bucură de un weekend romantic? Nici gând! Poţi avea parte de clipe de neuitat chiar şi în intimitatea propriei case. Iată 4 lucruri sexy pe care le poţi face acasă împreună cu partenerul de viaţă

1. Gătiţi

Uită de ieşirea în oraş la un restaurant luxos. E costisitoare din toate punctele de vedere. Ia în calcul să pregătiţi acasă o cină romantică. Nu va veţi bucură doar de preparate gustoase, ci şi de momente foarte romantice.

2. Faceţi o baie

O baie caldă şi relaxantă, într-o atmosfera intimă şi romantică. De ce ar trebui să pleci de acasă pentru a avea parte de aşa ceva? Luaţi cu voi şi două pahare de şampanie şi bucuraţi-va unul de prezenţa celuilalt.

3. Faceţi o lista de dorinţe

Nu trebuie să fie Anul Nou că să faci o lista cu ceea ce ţi-ai dori. Ia un pix şi o hârtie şi împreună cu partenerul de viaţă scrieţi care sunt fanteziile pe care aţi dori să le puneţi în practică.

4. Uitaţi-va la filme erotice

Filmele erotice nu se urmăresc doar de unul singur, ci mai ales în cuplu. Pot fi un preludiu nemaipomenit pentru o partida de amor de neuitat, exact ceea ce ţi-ai dori într-un weekend relaxant.

Mai multe articole despre:
hoţ sex sexy