MENIU

Trucul genial prin care poți să lărgești pantalonii strâmți în talie în câteva secunde. Tot ce îți trebuie este un elastic de păr

Trucul genial prin care poți să lărgești pantalonii strâmți în talie în câteva secunde

Când scoatem pantalonii vechi din garderobă, ne dăm seama uneori că nu ni se mai potrivesc. Din fericire, există o soluție simplă și eficientă pentru a-i ajusta și pentru a evita să renunți la ei. 

Tocmai ți-ai pus pantalonii preferați fără dificultate, dar când vine timpul să închizi nasturele, nenorocire! Acesta din urmă nu-ți mai permite să te închei. Nu te panica! Să știi că este posibil să remediezi această problemă în doar câteva secunde.

Nu este nevoie să-ți iei rămas bun de la pantalonii tăi preferați în care nu te mai încadrezi, pentru că am găsit soluția minune. Acest sfat îl datorăm unui utilizator al platformei TikTok, care a venit în ajutorul nostru dezvăluind, într-un scurt videoclip, cum să-ți faci pantalonii mai mari în câteva secunde. Singura condiție: să aibă un elastic de păr. Până acum, este destul de simplu, oricine o poate face, scrie Tabu.ro.

Remedii naturale pentru infecțiile rinichilor. Cum poți preveni, ameliora și chiar trata aceste afecțiuni

Cum să mărești talia pantalonilor sau blugilor prea strâmți la burtă în câteva secunde?

Au devenit prea mici, din cauza unei mese grele, a unui uscător de rufe prost reglat sau pur și simplu a trecerii timpului... Motivele pentru care blugii noștri preferați nu ni se mai potrivesc sunt numeroase, dar nu vrem să ne despărțim de ei. Din motive sentimentale sau stilistice (vintage-ul este super trendy în acest moment), ne este greu să ne despărțim de anumite piese din garderoba noastră.

Este cazul lui Laurianne Mei, o influenceriță de modă franceză care efectuează în mod regulat teste de crash de frumusețe și care oferă și, din când în când, sfaturi în materie de modă pentru a ușura viața comunității sale. Sfatul său, care ne-a atras în mod deosebit atenția, a fost să mărească talia pantalonilor care devenise prea mică.

În primul rând, trebuie să iei un elastic de păr și să-l treci prin nasturele pantalonilor sau blugilor prea strânși. Apoi, trece cele două capete ale elasticului unul prin celălalt, pentru a crea un nod destul de strâns. În cele din urmă, pur și simplu agăță bucla formată cu elasticul de nasture regleaz-o în funcție de dacă vrei să fie mai strâns sau nu. 

@lauriannemei Je vous remontre cette petite technique qui fonctionne trop bien, mieux expliquée ! ✨ Vous validez ? #astucetiktok #astuceoutfit #hackoutfit #hackmode #astucemode #astucepantalon #pantalontropserer #pantalontroppetit ♬ Honeypie - JAWNY

Orașul utopic unde nu există politică, religie, și toată lumea este plătită la fel. Cum trăiesc oamenii aici VIDEO