MENIU

Trucul care te poate ajuta să arzi grăsimea de pe abdomen. Îți vei da seama că ai pierdut timpul până acum

Trucul care te poate ajuta să arzi grăsimea de pe abdomen. Îți vei da seama că ai pierdut timpul până acum

Iată care este trucul care te poate ajuta să arzi grăsimea de pe abdomen. Există două tipuri de grăsime pe abdomen: grăsimea subcutanată, care se află sub piele și peretele abdominal. Versiunea mai periculoasă a grăsimii de pe burtă este grăsimea viscerală.

Dintre cele două, grăsimea viscerală este mai periculoasă și poate cauza probleme de sănătate. De asemenea, este mult mai greu să o diminuezi de pe abdomen. Cu siguranță ai încercat multe diete și metode până acum. Descoperă care este trucul care îți va face viața mai ușoară.

Nu mai arunca cojile de la ceapă și usturoi. Cum le poți folosi în mâncare

Trucul care te poate ajuta să arzi grăsimea de pe abdomen

Grăsimea viscerală este grăsimea stocată în interiorul și în jurul organelor din cavitatea abdominală. Aceasta poate cauza probleme de sănătate precum hipertensiune arterială, diabet sau boli de inimă. În plus, este inestetică și îți dă bătăi de cap. Grăsimea viscerală este greu de diminuat deoarece se află în interiorul peretului abdominal.

Depozitarea grăsimii pe abdomen este legată de factori precum genetica, nivelurile ridicate de cortizol din organism și înaintarea în vârstă. Pe măsură ce celulele adipoase îmbătrânesc, acestea secretă mai mulți factori inflamatori. Astfel, se redistribuie de la depozitele subcutanate către depozitele viscerale.

Gustări sănătoase care îți taie pofta de mâncare seara. Te și ajută să dormi mai bine

Comparativ cu alte zone ale corpului, grăsimea de pe burtă este mai greu de pierdut. Principalii vinovați în acest caz sunt hormonii. În cazul în care nivelurile de cortizol și insulină sunt ridicate în organism procesul de diminuare a grăsimii de pe abdomen va fi anevoios.

„Celulele grase din jurul abdomenului sunt foarte sensibile la efectele insulinei și cortizolului, doi hormoni care favorizează creșterea în greutate”, explică medicul specialist în medicina obezității Jennie Stanford.

Trucul care te poate ajuta să arzi grăsimea de pe abdomen este cât se poate de simplu. Nu te priva de somn. Specialiștii recomandă să dormi cel puțin șapte ore pe noapte. Este o soluție accesibilă, care nu implică niciun cost, în comparație cu tratamentele corporale care au prețuri piperate.

Conform concluziilor studiului National Health and Nutrition Examination Survey, un program de somn care implică mai puțin de șapte ore dormite este asociat cu o masă mai mare de grăsime viscerală. Somnul ajută la reglarea cortizolului și a insulinei.

Citește continuarea aici

Ruladă cu ness. Rețeta unui desert rafinat și aromat. Simplu și ușor de preparat

Mai multe articole despre:
truc grasime