MENIU

Trucul care le ajută pe femei să aibă decolteul perfect. Ai nevoie doar de bandă adezivă

Trucul care le ajută pe femei să aibă decolteul perfect: Ai nevoie doar de bandă adezivă

Decolteul perfect al lui Kim Kardashian a fost în nenumărate rânduri apreciat de domni şi privit cu invidie de către doamne. Care este secretul vedetei? Ei bine, se pare că această apelează la un truc cât se poate de simplu, pe care numeroase internaute l-au pus deja în aplicare.

«Trebuia neapărat să va împărtăşesc secretul meu. Acesta e trucul la care apelez pentru a avea decolteul perfect în fotografii. Am încercat toate tipurile de bandă (de împachetat, scotch, adezivă), dar cea mai eficientă pentru mine este cea adezivă, cu suprafaţă mata. Se lipeşte cel mai bine», a scris Kim Kardashian, în descrierea unei imagini pe care a publicat-o pe Instagram.

Acelaşi truc a fost încercat şi de Nicole Skyes, o tânără pasionată de tot ceea ce înseamnă metode de înfrumuseţare. Celebră pe YouTube pentru tutoriale sale, Nicole le-a dezvăluit tinerelor cum este posibil să ai un decolteu perfect fără prea mari bătăi de cap. Tot ce îţi trebuie este bandă adezivă şi puţină îndemânare. Este important de reţinut că nu se recomandă utilizarea niciunui fel de crema sau loţiune pe piele în momentul în care sănii sunt ridicaţi şi fixaţi, iar îndepărtarea bandei adezive trebuie făcută grijă pentru a nu irită pielea.

Sursa: bzi.ro