MENIU

Tripla CRIMĂ din Capitală. Întreaga familie, ucisă de frații gemeni ai copiilor morți! Noi detalii cutremurătoare

Tripla CRIMĂ din Capitală. Întreaga familie, ucisă de frații gemeni ai copiilor morți! Noi detalii cutremurătoare/ Captură video

Masacru în Capitală. O mamă și doi copii au fost uciși cu sânge rece în propria casă. Criminalii ar fi chiar băieții gemeni ai femeii respectiv, frații celor doi copii morți. Unul dintre ei se afla în apartament iar celălalt a sunat la 112 să anunțe că nu mai poate lua legătura cu mama sa și nu poate intra în casă. Din primele informații, mama a avut ordin de restricție asupra unuia dintre frații gemeni. Șocant este faptul că unul dintre aceștia lucra chiar la biserică. Ambii frați au fost reținuți pentru omor calificat și se învinovățesc reciproc pentru crima comisă. Vă avertizăm că urmează detalii cu un puternic impact emoțional! 

Faptele odioase ar fi avut loc în timpul zilei. Unul dintre frații gemeni este cel care a sunat la 112 să spună că fratele său nu îl lasă să intre în casa în care locuia mama sa împreună cu alți doi frați ai săi. Imediat, polițiștii au ajuns la apartamentul de pe Calea Moșilor. Aici au fost găsite trei persoane ucise. Mama, găsită moartă în baie, și doi dintre copiii săi care au fost găsiți înfășurați în saci de gunoi.

Un bărbat și-a ucis mama, apoi s-a sinucis. De la ce a pornit totul

"Victimele sunt mama, fiica si unul dintre frati. Ceilalti doi care sunt supravietuitori sunt frati gemeni. Unul era in locuinta, unul este cel care a apelat la 112. Banuiala, la peima vedere, ar fi ca cel din locuinta ar fi autorul", a declarat procurorul Alexandru Anghel.

Din primele informații, mama avea ordin de restricție asupra unuia dintre frații gemeni.

Crimă cu sânge rece într-o comună din Galați. O femeie și-a ucis iubitul pentru că o bătea

"S-a auzit un tipat din partea surorii lui, foarte tare, care de obicei era un tipat continuat mai lung, doar ca dintr-o data s-a oprit. Cred ca atunci a fost momentul in care s-a facut crima", povesteste un vecin.

"Ma asteptam, la fel si vecinii se asteptau la un moment dat sa se intample chestia asta. Se auzeau frecvent tipete. Presupun ca era vorba si de batai", a mai spus vecinul. 

Cei doi frați gemeni au fost reținuți de polițiști și duși la audieri, însă până acum nu și-au recunoscut faptele și se acuză reciproc.