MENIU

Trenul Arad-Constanța a avut 5 ore întârziere din cauză unei locomotive defecte. Călătoria cu trenul, un coșmar

Trenul Arad-Constanța a avut 5 ore întârziere din cauză unei locomotive defecte. Călătoria cu trenul, un coșmar

Să mergi cu trenul poate fi o adevărată provocare zilele acestea. Dacă nu rămâi ore bune în câmp din cauza șinelor deformate de căldură sau a vreunei defecțiuni apărute pe nepusă masă la locomotivă, atunci te poți lovi de alte nereguli, cum ar fi mizeria din compartimente sau de la grupurile sanitare, lipsa aerului condiționat și orele mari de întârziere. Spre exemplu, un tren privat care se deplasa pe ruta Arad-Constanța a avut o întârziere de 5 ore după ce locomotiva s-a defectat. 

Un tren al companiei private Astra Transcarpatic a acumulat cinci ore întârziere din cauză că s-a stricat locomotiva în zona Caransebeș, iar cea de ajutor a sosit foarte greu. Drept urmare, călătoria care ar fi trebuit să dureze undeva la 14 ore va dura acum 19, relatează HotNews.ro.

Întârziere de aproximativ 3 ore pentru un tren care circula pe ruta Mangalia-Satu Mare, din cauza unui copac căzut pe linia de alimentare cu energie electrică

Trenul Astra Transcarpatic a plecat din Arad la 20.35, iar la 140 km de la plecare, în localitatea Căvăran, locomotiva s-a defectat.

Pe ce mai sparg banii românilor cei de la CFR. 16 milioane de lei pentru „Mersul Cadențat” al trenurilor

Cinci ore a durat până să vină locomotiva de ajutor de la Caransebeș, iar trenul a staționat de la 23.40 până spre ora 5.00.

La ora 9.32, trenul pleca din Craiova, cu o întârziere de 307 minute. În mod normal ar fi trebuit să ajungă la Constanța la 10.31, dar va ajunge probabil pe la 15.30.

Haos pe calea ferată: Două tronsoane feroviare din centrul și nordul țării sunt acoperite de ape. Traficul feroviar este oprit în aceste zone

Astra închiriază locomotive de la compania de transport de marfă GP Rail.

Între Arad și Constanța, via Timișoara – Craiova, sunt 815 km, dar sunt multe porțiuni cu viteze de sub 40 km/h.