MENIU

Trend de îngrijire a tenului pentru o piele strălucitoare. Ce rutină de frumusețe poți să adopți după 25 de ani

Trend de îngrijire a tenului pentru o piele strălucitoare. Ce rutină de frumusețe poți să adopți după 25 de ani

Acest trend viral de îngrijire a tenului ar putea fi răspunsul pentru o piele strălucitoare. Rutina de frumusețe pe care specialiștii o propun ar trebui să fie adoptată imediat după vârsta de 25 de ani. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, pierdem colagen.

După vârsta de 25 de ani, corpul tău pierde din rezervele de colagen în fiecare an. Colagenul, proteina principală care menține pielea fermă, ridicată și netedă, dispare definitiv. În aceste condiții este crucial să avem o rutină foarte bine pusă la punct.

Acest trend de îngrijire a tenului ar putea fi răspunsul pentru o piele strălucitoare

Producția de colagen scade, iar pielea își pierde fermitatea și strălucirea. Pe măsură ce pierdem colagen, încep să apară ridurile și liniile fine. Deși nu poți recupera acel colagen pierdut, există strategii pentru a preveni pierderea de colagen.

Cum poți curăța încălțămintea cu acest ingredient secret. Gospodinele îl au deja în bucătărie

Pentru a maximiza rezervele de colagen, a apărut o nouă tendință în mediul online: „banca de colagen”. Este o nouă tendință de frumusețe care încurajează optimizarea stilului de viață și a rutinei de îngrijire a pielii pentru a avea „o rezervă cât mai mare de colagen”.

De la produsele de îngrijirea puelii cu colagen la suplimentele și obiceiurile sănătoase care promovează producția de colagen, specialiștii spun că rezerva de colagen poate să ajungă să facă parte din rutina zilnică. Rezerva de colagen este o abordare proactivă de îngrijirea pielii.

Acest lucru înseamnă că încerci să îți păstrezi colagenul cât mai mult timp posibil. Scopul, prin urmare, este să protejezi rezerva de colagen a pielii și să încetinești procesul de pierdere al acestuia. Experții în beauty spun că există o mulțime de modalități prin care poți stimula producția de colagen.

Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort

Promovarea producției de colagen

De la suplimente la îngrijirea pielii, poți promova producția colagenului cu ușurință. Incorporarea ingredientelor active într-un produs zilnic pentru sănătatea pielii poate ajuta la producția de colagen nou.

Acest lucru poate încetini pierderea colagenului și poate preveni apariția ridurilor și a liniilor fine.

Citește continuarea aici

De ce recomandă specialiștii să consumi cafea în timpul verii. Care sunt beneficiile sale în sezonul cald

Mai multe articole despre:
trend frumusete ten