MENIU

Tren cu zeci de călători BLOCAT în câmp, aproape de Buzău. Este a doua oară în această săptămână când locomotiva se defectează

Sursa foto: Arhivă

Locomotiva unui tren din direcția Galați spre București s-a defectat în câmp, la aproximativ 15 km de Buzău. Călătorii spun că este doua oară în această săptămână când se confruntă cu această situație.

Zeci de călători au așteptat minute în șir, în câmp, fără să primească vreo informație de la oficialități. Ei spun că este a doua oară când locomotiva trenului se defectează în această săptămână.

„Locomotiva trenului InterRegio care a plecat din Galați spre București s-a defectat la aproximativ 15 km de Buzău. Conductorul și alte persoane oficiale nu au reușit să ne ofere o informație clară cu ce s-a întâmplat. Se pare că este o defecțiune la locomotivă. Mai delicat este că, din discuțiile cu ceilalți pasageri care fac frecvent această rută, se pare că este al doilea incident în această săptămână când, din motive tehnice, trenul rămâne blocat undeva în câmp.

Suntem la 15 km, aproape de orașul Buzău. Nimeni nu ne spune ce se întâmplă aici. Deja sunt 30 de minute de când se așteaptă o informație clară din partea oficialităților", a precizat un reprezentant al Centrului de Consiliere Civică, la un post TV.

Mai multe articole despre:
tren calatori buzau camp