MENIU

Trei zodii de femei adorabile. Sunt cele mai delicate fiinţe din zodiac

Trei zodii de femei adorabile. Sunt cele mai delicate fiinţe din zodiac

Sunt greu de inteles, destul de dificile, poate chiar neindemanatice, dar tocmai din acest motiv sunt foarte simpatice. Au un mod aparte de a fi care le face sa para un fel de copii mai mari, lipsiti de ajutor.

Iata care sunt nativele cu un caracter mai dificil, insa de-a dreptul adorabile:

Taur

Femeia din zodia Taur este sarmanta. E foarte sufletista, extrem de generoasa, fiind capabila sa-si dea si haina de pe ea de dragul cuiva. Totusi, nu e usor sa traiesti in preajma ei, intrucat are destul de multe fixatii si este foarte incapatanata. Se lasa condusa de orgoliu si nu accepta sub nici o forma critica. E vanitoasa, insa cine ii intelege motivatiile nu are cum sa nu o considere foarte simpatica.

Fecioara

Fecioara este minunata. O femeie foarte inteligenta, foarte ambitioasa, cu o vointa de fier, o femeie care lupta mereu pentru a-si imbunatati imaginea. O adori tocmai pentru perfectionismul de care da dovada, tolerandu-i greselile inerente. Chiar daca este o persoana destul de stresanta, are un simt al umorului bine dezvoltat, care o transforma intr-o femeie sociabila, deschisa, foarte placuta.

Varsator

Varsatoarea este mereu cu capul in nori si nu poti fi sigur ca te si aude atunci cand ii vorbesti, scrie ele.ro. E neindemanatica si calca mereu in strachini, dar nu e un dezavantaj pentru ea fiindca tocmai asta o face foarte simpatica. Nu poti lua in nume de rau prostiile pe care le face. Are lumea ei in care traieste, dar cei care ii respecta independenta si ii apreciaza firea deschisa si libertina o vor gasi de-a dreptul adorabila.