MENIU

Trei persoane, reținute pentru trafic de heroină, în București! Cu cât vindeau DOZA

Trei persoane, reținute pentru trafic de heroină, în București! Cu cât vindeau DOZA

Poliţiştii şi procurorii DIICOT au făcut 8 percheziţiila persoane suspectate de trafic de heroină, fiind vizaţi trei suspecţi, doi dintre ei recidivişti. Cei trei vindeau drogul în Bucureşti, cu 50 de lei doza.

„La data de 25 septembrie 2024, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală, au efectuat 8 percheziţii domiciliare, la persoane, cu vârste de 42, 43 şi 50 ani, cercetate pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc în formă continuată”, au transmis, joi, Poliţia Română şi DIICOT.

În intervalul iulie – august 2024, o persoană, de 50 de ani, ar fi vândut direct şi prin intermediul celorlalte două persoane cercetate în cauză, diferite cantităţi de heroină, către consumatori, din municipiul Bucureşti, cu suma de 50 de lei pentru o doză.

”În urma percheziţiilor efectuate, au fost descoperite şi ridicate mai multe mijloace de probă.

La data de 25 septembrie 2024, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus reţinerea celor 3 persoane, pentru 24 de ore”, au mai transmis sursele citate.

Anca Alexandrescu, alături de ministrul Justiției, Alina Gorghiu, reportaj manifest din peniteciar. Tineri nenorociți de droguri, mărturii din spatele gratiilor

Mai multe articole despre:
trafic heroina bucuresti