MENIU

Trei bărbați au fost reținuți după ce au fost prinși cu două căprioare împușcate în căruță

Trei bărbați au fost reținuți pentru braconaj cinegetic după ce au fost descoperiți în trafic cu două căprioare împușcate într-o căruță. Incidentul a avut loc pe 5 septembrie, în jurul orei 02:00, când polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Valea Marea au efectuat un control de rutină în comuna Hulubești.

Ce au transmis autoritățile

În timpul verificării unui vehicul cu tracțiune animală, aceștia au găsit două cadavre de căprioare, care prezentau leziuni specifice împușcării, alături de o armă de foc și două lanterne.

Poliția Dâmbovița a precizat că, la fața locului, s-au deplasat specialiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase pentru a efectua cercetările. Aceștia au constatat că arma de foc era deținută legal de un bărbat în vârstă de 40 de ani. Investigările ulterioare au dezvăluit că bărbatul de 40 de ani, împreună cu doi tineri de 20 și 21 de ani, a vânat ilegal cele două căprioare în noaptea de 4 spre 5 septembrie, fără a avea autorizație de vânătoare.

Cele trei persoane au fost reținute pentru 24 de ore și urmează să fie prezentate magistraților pentru a se dispune măsuri preventive.