MENIU

Trei bărbați au căzut cu mașina în Dunăre: unul s-a autoevacuat, ceilalți doi au MURIT

Doi bărbați au căzut cu mașina în Dunăre

Trei bărbați au căzut cu mașina în Dunăre. Un bărbat s-a autoevacuat și a apelat autoritățile, iar echipele de pompieri au început căutările celor doi rămași blocați, potrivit realitateadeialomita.net

Cei doi bărbați dispăruți în Dunăre după ce au plonjat cu mașina în apele Brațului Borcea au fost găsiți morți. Mai mulți scafandri i-au căutat timp de câteva ore. Accidentul grav s-a petrecut în această dimineață și doar o persoană, un al treilea bărbat, a reușit să iasă din autoturism. Supraviețuitorul a fost cel care a sunat la 112.

UPDATE: Cadavrele celor doi bărbaţi care au rămas captivi în autoturismul căzut în Braţul Borcea al Dunării au fost scoase la suprafaţă, au informat reprezentanţii ISU Ialomiţa.

Potrivit ISU, în jurul orei 3.35, pompierii au fost alertaţi prin 112 că în Braţul Borcea al Dunării, pe raza comunei Borduşani, un autoturism a căzut în apă. În interiorul maşinii se aflau 3 bărbaţi cu vârste cuprinse între 38 şi 50 de ani. Dintre aceștia, un bărbat de 38 de ani s-a autoevacuat, iar ceilalţi 2 au rămas captivi în interior.

„Prin apel la 112, în cursul acestei dimineţi, în jurul orei 3,35, salvatorii de la Staţia de pompieri Feteşti au fost alertaţi că, în Braţul Borcea al Dunării, pe raza comunei Borduşani, un autoturism a căzut în apă. În interiorul maşinii se aflau trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 38 şi 50 de ani, din care un bărbat, cel de 38 de ani, s-a autoevacuat, iar ceilalţi doi au rămas captivi în interior", precizează ISU Ialomiţa.

La locul evenimentului a venit în sprijin şi un echipaj al SAJ Ialomiţa care a acordat primul ajutor medical bărbatului care s-a autoevacuat, ulterior acesta fiind transportat la Spitalul Municipal Feteşti.

„În sprijin au fost solicitaţi şi scafandrii militari din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov. Misiunea este în dinamică", se mai arată în comunicatul ISU Ialomiţa.

Mai multe articole despre:
barbati dunare