MENIU

Transformare uriaşă: Cum arată avionul transformat în pensiune din Ţara Galilor

Pasionații de avioane au la dispoziție un nou mod în care își pot satisface acest hobby fără a fi nevoiți să își cumpere bilet pentru a face o călătorie pe calea aerului.

Ei pot dormi într-un avion privat care a fost scos din uz și transformat în pensiune, în Țara Galilor, informează Reuters.

Cu două dormitoare în spate și o canapea lungă amplasată chiar lângă carlingă, avionul de mici dimensiuni JetStar construit în anii '70, poate adăposti patru persoane care doresc să se cazeze într-un astfel de hotel neconvențional.

Aeronava este "trasă pe dreapta" într-un camping din Pembrokeshire și se numără printre alte veterane ale aerului transformate în locuri de cazare, așa cum este cazul unui avion cu reacție din Suedia (Jumbo Stay Hostel), menționează sursa citată.

Avionul din Țara Galilor, care în perioada în care era funcțional putea transporta maximum nouă persoane, este dotat cu un bar, un Xbox cu jocuri cu avioane în carlingă, o toaletă și chiuvetă.

Cei care doresc să se cazeze în acest avion sunt, în general, persoane nostalgice, după cum declară proprietarul campingului, Toby Rhys-Davies, care l-a cumpărat de la un târg de vechituri.

"Am avut tot felul de oameni care au stat aici, de la pasionați de avioane și cupluri până la oameni cărora le e teamă de zbor", a spus acesta.

sursa

Mai multe articole despre:
avion Ţara Galilor pembrokshire