MENIU

Transalpina rămâne închisă circulației. Carosabilul este acoperit de ninsoare și gheață: ce spun drumarii VIDEO

Transalpina este în continuare închisă circulației. Carosabilul este acoperit de ninsoare și gheață: ce spun drumarii/ Captură video

DN 67C între Rânca şi Obârşia Lotrului sau Transalpina, așa cum este cunoscut porțiunea de drum de 20 de kilometri, rămâne în continuare închis circulație. În zonă a nins iar, astfel că stratul de zăpadă de pe carosabil măsoară undeva la 3-4 centimetri. În plus, s-a format și gheață, anunță drumarii. 

Precipitaţii sub formă de ninsoare au fost înregistrate, în noaptea de marţi spre miercuri, pe DN 67 C Transalpina, între Rânca şi Obârşia Lotrului, drumul rămânând în continuare închis, anunţă reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova.

4 copii rătăciți în zona Transalpina, găsiți de echipele Salvamont. Misiune încheiată cu succes

Potrivit acestora, stratul nou de zăpadă depus pe carosabil măsoară 3-4 centimetri.

"Pe DN 67C între Rânca şi Obârşia Lotrului (Transalpina), noaptea trecută s-au înregistrat precipitaţii sub formă de ninsoare. Reamintim că acest sector de drum este închis circulaţiei publice şi facem apel la conducătorii auto să nu intre pe acest sector pentru că se expun unui real pericol, pe carosabil fiind zăpadă şi gheaţă", se menţionează într-o postare pe pagina de Facebook a DRDP Craiova.

Transalpina este închisă, în lunile cu zăpadă, între Rânca şi Obârşia Lotrului, pe o porţiune de peste 20 de kilometri. 

Stațiunea din județul Gorj, ocolită de turiști, în minivacanța de 1 Mai. Administratorii de pensiuni sunt extrem de revoltați: care este motivul