MENIU

Traian Băsescu plânge după vremurile când era președinte. Ce a spus în cel mai recent interviu

Traian Băsescu plânge după vremurile când era președinte

Traian Băsescu regretă vremurile de la șefia țării și se plânge că nu are drepturi de fost președinte. Totul după ce politicianul a rămas fără drepturi după ce a fost declarat colaborator al securității sub numele de cod Petrov. Pe de altă parte, românii au lansat un val de ironii la adresa sa după ce a scris public „Bună ziua” pe pagina sa de Facebook. 

La vârsta de 72 de ani, fostul lider a făcut un bilanț al carierei sale politice în care a recunoscut că a făcut greșeli în relațiile cu mulți oameni. De asemenea, a mărturisit că nu și-a respectat niciodată adversarii politici.

"N-am avut un adversar politic pe care să-l respect, vă spun cinstit. Dacă aș spune că l-am respectat pe cutare adversar, asta ar însemna să fiu farsor. Adversarul, l-am tratat ca pe adversar, cum au tratat și ei pe mine. Deci am fost deputat și senator al României trei mandate, n-am indemnizație de parlamentar, Am fost președinte, n-am drepturi de fost președinte. Deci, pe cine să respect?", a spus Băsescu.

Între timp, Traian Băsescu a publicat pe pagina sa de socializare un mesaj în care le urează urmăritorilor săi „bună ziua!”. Cei mai mulți i-au răspuns cu salutul „să trăiți!”, însă s-au strecurat și o serie de comentarii ironice la adresa fostului președinte.

Oamenii i-au cerut bani împrumut lui Traian Băsescu și l-au întrebat dacă a găsit flota României. De departe, majoritatea comentariilor ironice fac referire la zvonurile privind obiceiul lui Băsescu de a consuma alcool. Românii l-au întrebat pe politician câte cuburi de gheață se pun în paharul de whiskey. 

Joe Biden nu scapă de ironiile lui Trump: „Avea un IQ scăzut acum 30 de ani, dar acum s-ar putea să nu mai aibă deloc”

Mai multe articole despre:
traian basescu presedinte whiskey flota romaniei