MENIU

Traian Băsescu aruncă în aer Opoziția! Ce anunț a făcut

Pronosticul lui Traian Băsescu pentru dărâmarea Guvernului Dăncilă nu este unul prea optimist. Fostul președinte nu este convins că moțiunea de cenzură va trece. Europarlamentarul PMP îi avertizează pe cei din Opoziție că UDMR, Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu au obiceiul să-și trădeze partenerii.   

Fostul președinte Traian Băsescu spune că șansele ca moțiunea de cenzură să treacă depimd de ce vor face partenerii din UDMR, Victor Ponta și Călin Popescu-Tăriceanu. El a declarat că trebuie luat în calcul și un vot negativ al celor de la UDMR, Pro România și ALDE în cazul în care Viorica Dăncilă le va oferi ceva la schimb.

„Așa cum se învârt lucrurile, nu exclud posibilitatea ca moțiunea să nu treacă. Eu nu am încredere în Ponta și nici în Tăriceanu.

Dacă Dăncilă le oferă ceva în acest interval, fiți sigur că schimbă direcția de atac. Să nu te mire dacă ești lăsat cu spatele descoperit.

Teama mea e că i se oferă ceva lui Ponta, ca de altfel și UDMR-ului, că nici ei nu-s mai puțin negustori.

Orban are o înțelegere cu trei partide specializate în trădarea partenerilor: Ponta, Tăriceanu și UDMR”, a declarat Traian Băsescu, la un post TV.

Promotie speciala astazi la eMAG. Poti intra AICI sa o vezi.