MENIU

Tragedie pentru doi prieteni de 19 și 23 de ani: s-au înfipt cu motocicleta în gard

Un grav accident rutier a avut loc în județul Sălaj, soldat cu pierderea vieții a doi tineri de 19 și 23 de ani. Incidentul s-a produs în noaptea de duminică spre luni, în localitatea Boghiș, când motocicleta de teren pe care se aflau cei doi a intrat violent într-un gard.

Ce au transmis oamenii legii în acest caz

Polițiștii s-au deplasat rapid la locul accidentului, constatând că un tânăr de 19 ani, din comuna Plopiș, conducea o motocicletă de teren pe drumul județean 191D, pe direcția Nușfalău - Valcău de Jos. În împrejurări încă neclare, acesta a pierdut controlul vehiculului într-o curbă la stânga, a părăsit carosabilul și a lovit un gard, fiind ulterior proiectat într-un copac.

„Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului și au constatat că un tânăr de 19 ani, din comuna Plopiș, în timp ce conducea un motocros, pe drumul județean 191D, pe direcția Nușfalău - Valcău de Jos, în împrejurări care urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar într-o curbă la stânga a pătruns în afara părții carosabile, acroșând gardul unui imobil, ulterior fiind proiectat într-un copac”, se arată în comunicatul emis luni de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Sălaj.

Cei doi tineri au murit pe loc

În urma impactului devastator, atât conducătorul motocicletei, cât și pasagerul său, un tânăr de 23 de ani din localitatea Iaz, și-au pierdut viața. Tragicul incident a zguduit comunitățile locale, lăsând familiile și prietenii celor doi tineri în doliu.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, deschizând un dosar penal pentru ucidere din culpă. Scopul anchetei este de a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs acest accident rutier tragic.