MENIU

Tragedie pe șosea. O adolescentă a murit, alți 4 tineri sunt grav răniți, în urma unui accident produs în județul Tulcea

Cei 5 pasageri au rămas prinși între resturile autoturismului

Tragedie rutieră pe o șosea din județul Tulcea, în noaptea de marți spre miercuri. O adolescentă de 19 ani a murit, iar alți patru tineri de vârste apropiate sunt în stare gravă, după ce mașină în care se aflau s-a izbit puternic de un copac de pe marginea drumului. Șoferul consumase alcool și conducea cu viteză.

Accidentul a fost anunțat la 112 la ora 1.55, fiind vorba de un autoturism în care se aflau cinci persoane, care a intrat în coliziune cu un copac în apropiere de localitatea Lunca.

Au intervenit de urgență două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Babadag a ISU Delta Tulcea cu o autospecială de stingere și modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, în sprijin sosind patru echipaje SAJ Tulcea.

La fața locului au fost găsite cinci victime, dintre care două încarcerate – conducătorul auto și pasagera din dreapta față. Pompierii, cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice, au extras cele două victime. Din nefericire, tânăra, în vârstă de 19 ani, prezenta leziuni incompatibile cu viața, medicul de pe ambulanța SAJ pronunțând decesul.

Celelalte patru victime, doi băieți și două fete,  ce prezentau multiple traumatisme, au fost transportate la spital de către echipajele medicale.

Conducătorul auto avea permis de conducere corespunzător, dar testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,16 mg/l alcool pur în aerul respirat. În plus, în momentul producerii tragediei, autoturismul avea viteză.