MENIU

Foto TRAGEDIE pe o șosea din Sălaj! O tânără a murit și alte patru persoane au fost rănite după ce două mașini s-au ciocnit frontal

Grav accident în jud. Sălaj: un mort și patru răniți Foto: ISU Sălaj

Un accident grav s-a produs pe Drumul Național 1H, între localitățile Hereclean și Vârșolț! O persoană a decedat, iar alte patru au fost rănite, relatează realitateadesalaj.net.

 

Circulația rutieră a fost blocată pe ambele sensuri, în urma accidentului.

În urma accidentului de circulație, produs la ieșirea din Hereclean, o tânără de 22 de ani și-a pierdut viața, iar alte patru persoane au fost rănite. 

Din primele cercetări, s-a stabilit că un tânăr de 29 de ani, din comuna Vârșolț, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Național 1H, între localitățile Hereclean și Vârșolț, din cauza neadaptarii vitezei de deplasare la condițiile de drum - carosabil umed, a derapat într-o curbă la dreapta și a pătruns pe sensul opus de circulație, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr din Zalău.

Tânăra care a murit era pasageră în mașina celui care a provocat accidentul, condusă de șoferul din Vârșolț. Continuarea pe realitateadesalaj.net.

Mai multe articole despre:
accident rutier salaj tanara moarta salaj