MENIU

Tragedie pe o șosea din Marea Britanie: Andrei, Narcis, Ioan și Lyuben au avut parte de un sfârșit cumplit

Patru tineri au murit într-un accident de circulație pe A436 în Ullenwood, lângă Cheltenham, Marea Britanie, după ce automobilul în care se aflau s-a izbit violent de un copac. Cei patru, identificați ca fiind Andrei Tudorov, 18 ani, Narcis Titianu, 20 de ani, Ioan Toma, 20 de ani și Lyuben Gogov, 20 de ani, au fost găsiți decedați în interiorul unui Renault Clio negru.

Accidentul a avut loc în primele ore ale dimineții de duminică, iar poliția din Gloucestershire a confirmat că vehiculul a părăsit drumul înainte de impact.

Omagiu adus de familie și prieteni

Familia și prietenii celor patru victime au adus un omagiu emoționant, exprimându-și durerea și regretul. Mama lui Andrei, Iolanda Tudorov, l-a descris fiul ei ca pe un „copil plin de vise”, care visa să devină polițist după absolvirea bacalaureatului și să continue studiile în Câmpina. „Andrei a fost un suflet cald și iubitor, un frate bun și un înger care a zburat prea devreme, lăsând în urmă un ocean de tristețe în rândul familiei și prietenilor săi”, a spus ea.

Despre Narcis, familia a menționat că „a lăsat o amprentă de neșters asupra tuturor celor care l-au cunoscut”, amintind despre curajul și ambiția sa de a-și construi un viitor în Marea Britanie. „Avea un talent deosebit în a se conecta cu oamenii, câștigându-le respectul prin dedicarea și intelectul său. Îi plăcea să se bucure de plăcerile simple ale vieții, inclusiv jocurile pe calculator cu familia și prietenii”, au adăugat aceștia.

Familia lui Ioan Toma l-a descris ca pe un „far de lumină în viața lor”, subliniind că „zâmbetul constant și râsul contagios al lui Ioan puteau lumina orice încăpere”. „Ioan a fost cel mai bun frate, un prieten drag și un confident. Avea o inimă de aur și a avut un impact profund asupra celor din jurul său”, au spus ei.

Părinții lui Lyuben Gogov, cetățeanul bulgar, au exprimat regretul profund pentru pierderea fiului lor, subliniind că „pierderea unui fiu este una dintre cele mai grele încercări ale vieții”. „Vei rămâne mereu în gândurile noastre. Mulțumim pentru amintirile și bucuriile pe care ni le-ai dăruit. Odihnește-te în pace, fiule. Ne vei lipsi”, au declarat aceștia.

Poliția a lansat un apel către public pentru orice informații suplimentare despre accident, în special de la persoane care ar putea avea imagini surprinse de camere de bord. Oricine are detalii relevante este rugat să contacteze autoritățile pentru a ajuta la elucidarea circumstanțelor tragediei.