MENIU

Tragedie pe o șosea din Iași. Un om a murit, după ce autoturismul în care se afla a ajuns în șanț – VIDEO

Tragedie pe o șosea din Iași. Un bărbat a murit, după ce autoturismul în care se afla a ajuns în șanț, cel mai probabil din cauză că șoferul a pierdut controlul volanului.

„La data de 12 septembrie a.c., poliția a fost sesizată cu privire la faptul că pe DJ 249 D, din direcția Tomești către Prisăcani a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, a rezultat faptul că șoferul unui autoturism (un bărbat de 56 de ani) ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, moment în care a părăsit partea carosabilă, ajungând în șanțul de colectare a apelor pluviale, unde a intrat în coliziune cu un cap de pod.

În urma evenimentului rutier, șoferul a fost transportat la spital, iar din cauza leziunilor suferite, ulterior cadrele medicale au constatat decesul acestuia.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Iași.

„În urma evenimentului rutier a rezultat o victimă încarcerată. Aceasta a fost descarcerată de către pompieri și predată echipajului medical TIM. Au intervenit de la Detașamentul 2 de Pompieri Iași două autospeciale de intervenție și cu modul de descarcerare și acordarea primului ajutor.
Cazul a rămas în atenția autorităților pentru cercetări”, a transmis ISU Iași.

Mai multe articole despre:
accident mortal iasi autoturism sant a murit