MENIU

Tragedie. Microbuz spulberat de tir: 10 morți și 8 răniți. Care e starea răniților

Accident ingrozitor în Ialomița
Accident îngrozitor în Ialomița

Un microbuz cu 17 pasageri a fost spulberat de un TIR pe DN2A, în județul Ialomița, 9 oameni și-au pierdut viața pe loc. Accidentul a avut loc în jurul orei 5 dimineața și a fost activat planul roșu de intervenție, transmite Realitatea TV. Bilanțul victimelor a crescut ulterior la 10 morți.

Tragedie sâmbătă dimineața, în județul Ialomița: un microbuz cu 17 pasageri a fost spulberat de un TIR care a intrat pe contrasens, pe DN2A, în județul Ialomița.

Potrivit primelor informații, 9 oameni au murit pe loc: șoferul TIR-ului și 8 pasageri din microbuz. Bilanțul victimelor a crescut ulterior la 10 morți. Opt din cele zece persoane decedate erau angajate ale Mega Image și veneau la serviciu cu microbuzul.

O tânără de 19 ani rănită sâmbătă dimineaţa în accidentul rutier care a avut loc în judeţul Ialomiţa şi care a fost transferată de la Slobozia la Spitalul Bagdasar-Arseni este în stare foarte gravă, informează Ministerul Sănătăţii.

Potrivit MS, a fost adusă la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală şi o a patra victimă a accidentului rutier - o femeie de 51 de ani, care are fractură de coloană, dar este conştientă.

La Spitalul Bagdasar-Arseni, potrivit MS, mai sunt internate o femeie de 30 de ani, cu fracturi oase nazale, şi o femeie de 41 de ani, operată de fractură de splină, diafragma, hemotorax drenat, în final de intervenţie pentru şold dislocat.

Alte două femei rănite se află internate la Spitalul Floreasca.

Accidentul de circulaţie s-a produs în zona localităţii Sfântu Gheorghe, comuna Balaciu, între un tir şi un microbuz de transport pasageri şi a fost provocat de faptul că şoferul tirului a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu microbuzul de călători.

Accidentul de circulaţie s-a produs în zona localităţii Sfântu Gheorghe, comuna Balaciu, între un tir şi un microbuz de transport pasageri şi a fost provocat de faptul că şoferul tirului a intrat pe contrasens după ce se pare că adormit la volan.

La faţa locului au acţionat de urgenţă peste 40 de pompieri, paramedici SMURD şi personal medical al Serviciului de Ambulanţă cu 19 autospeciale de intervenţie şi ambulanţe.

Trei răniţi sunt internaţi la spitalul din Slobozia, iar cinci au fost aduşi la două spitale din Bucureşti, Floreasca şi Bagdasar Arseni.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat la ora  dimineața că circulația rutieră pe DN2A Slobozia – Urziceni este oprită pe ambele sensuri între localităţile Balaciu şi Sfântu Gheorghe, în judeţul Ialomiţa, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un microbuz şi un tir. Evenimentul este deosebit de grav: în urma impactului, nouă persoane au decedat, iar alte 12 au fost rănite. 

S-au format cozi de 2-3 kilometri de mașini, iar circulația ar putea fi reluată în jurul orei 9,30. Imagini horror de la fața locului:

Mai multe articole despre:
accident