MENIU

Tragedie la Spitalul Universitar. Un medic a fost găsit făra suflare. Potrivit primelor informații, doctorul s-ar fi sinucis

A murit un medic de la Spitalul Universitar

Un medic de la Spitalul Universitar din București a fost găsit fără suflare. Din primele informații acesta s-ar fi sinucis. Bărbatul avea doar 32 de ani.

Un medic de la Spitalul Universitar din București a fost găsit fără suflare, joi seara. Acesta ar fi luat un tratament cu antidespresive.

Prietenii acestuia au început să scrie mesaje de condoleanțe pe pagina de socializare a medicului:

"Dumnezeu să te odihnească în pace. Ne-ai lăsat muți astăzi. Ne-ai lăsat un gol în suflet. Ai fost un om și un doctor minunat, nu refuzai niciodată pe nimeni, care care apela la tine. Nu te vom uita niciodată. După o gardă grea, așa veste ne-a terminat și mai rău pe toți!", a scris o colegă pe facebook.

"Îmi pare rău. Era frumos, tânăr, deștept, bun. Dar l-a durut atât de rău sufletul... Și nimeni nu a văzut. Aripi de înger îți vom face cu toții, pentru ca te-am iubit și nu ți-am spus", a comentat o altă colegă de-a medicului.

"Nu avem timp și uite așa mai pleacă câte unul.."

"Așa cum ne facem timp să ne vorbim de rău unul pe altul, așa putem să fim mai înțelegători, mai umani unii cu alții..."

"Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei!, au mai scris cei care l-au cunoscut. "

Mai multe articole despre:
spitalul universitar sinucidere medic