MENIU

Tragedie înfiorătoare: a coborât din autobuzul şcolii şi a fost spulberat de o maşină. Avea 14 ani

Tragedie fără margini pentru o familie din satul Vermeș, comuna bistrițeană Lechința. Un copil de 14 ani a fost lovit în plin de o mașină, imediat ce a coborât din microbuzul școlar care-l ducea spre casă.

Nefericitul eveniment s-a produs luni, în jurul orei  14:15, pe drumul județean 151, în apropierea localității bistrițene Vermeș. Copilul tocmai coborâse din microbuzul care-l aducea zilnic de la școală. Fără să se asigure, minorul a încercat să traverseze strada în fugă și a fost izbit violent de un autoturism care circula în spatele microbuzului școlar.

Șoferul autoturismului spune că nu l-a observat pe minor decât când era prea târziu și n-a mai avut cum să evite impactul, scrie someşeanul.ro.

Echipaje SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița și ambulanța au intervenit în scurt timp la fața locului, însă eforturile medicilor de a salva viața băiatului de 14 ani s-au dovedit a fi inutile, acesta fiind declarat decedat.

Șoferul de 41 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat că nu consumase alcool înainte de a se urca la volan, acestuia fiindu-i deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Mai multe articole despre:
0 accident copil autobuz şcolar vermeşti