MENIU

TRAGEDIE în Vrancea: 3 bărbați AU MURIT după ce au căzut într-un puț adânc de 20 de metri

TRAGEDIE în Vrancea: 3 bărbați AU MURIT după ce au căzut într-un puț adânc de 20 de metri

Situație tragică în județul Vrancea! Trei bărbați au murit fulgerător după ce au căzut într-un puț. Pompierii militari intervin pentru a scoate trupurile neînsuflețite.

Cei trei bărbați erau implicați în acțiunea de curățare a puțului respectiv. Deși la fața locului au fost trimise numeroase mașini și echipaje de intervenție, nu s-a mai putut face nimic, din păcate, pentru salvarea acestora.

Pompierii militari intervin în comună Tănăsoaia, după ce un apel la numărul unic 112, primit în jurul orei 15:30, anunța despre faptul că 3 persoane care curațau o fântână, adâncă de circa 15 m, au fost surprinse în  interior.

Din nefericire, cele trei persoane au decedat, iar în acest moment lucrători din cadrul ISU Vrancea actionează pentru scoaterea acestora.

ISU Vrancea a anunțat că marți, 21.06.2022, la ora 15:12, s-a primit sesizare prin S.N.U.A.U 112 cu privire la faptul că trei bărbați au căzut într-un puț, cu adâncimea de 20 metri, situat în comuna Tănăsoaia, jud. Vrancea.

La locul tragediei s-au deplasat  de urgență 4 echipaje din cadrul  Secției de Pompieri Adjud cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, 1 autospecială de descarcerare și 1 ambulanță SMURD. 

Alături de polițiști, la fața locului se află un echipaj SAJ Vrancea, un echipaj al ISU Vrancea și SVSU Tănăsoaia.

Totodată, acționează și alte forțe de intervenție: 1 echipaj din cadrul Stației de Pompieri Podu Turcului,  1 echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea, 1 echipaj de la Serviciul de Ambulanță Podu Turcului și pompierii voluntari ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Tănăsoaia.

 Vom reveni cu mai multe detalii