MENIU

Tragedie în Neamț. O fată de 16 ani a murit, iar 4 persoane sunt grav rănite, în urma unui accident pe E 85/FOTO

Accident grav pe E85 în Neamț. Foto/ISU

Un bărbat de 49 de ani a pierdut controlul mașinii și a intrat într-o utilitară și alte mașini ce se deplasau pe sens opus. Din nefericire, în urma evenimentului rutier a rezultat decesul unei minore, în vârstă de 16 ani, pasager în primul autoturism și rănirea altor 4 persoane.

La data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 16:40, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Național 2, în localitatea Gherăieștii Noi.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din județul Bacău, conducea un autoturism, în localitatea Gherăieștii Noi, din direcția Suceava spre Roman, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule, ce circula din sensul opus (șoferul ar fi adormit la volan).

Ulterior ansamblul de vehicule ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară și un ansamblu de vehicule ce se deplasau pe direcția Suceava spre Bacău.

Din nefericire în urma evenimentului rutier a rezultat decesul unei minore, în vârstă de 16 ani, pasager în primul autoturism și rănirea altor 4 persoane.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.