MENIU

TRAGEDIE în lumea filmului! Un cunoscut actor din seria „The Walking Dead” a murit la vârsta de 31 de ani. Se ia în calcul SINUCIDEREA

Deces

Actorul american Moses J. Moseley, care interpreta rolul lui Mike în serialul „The Walking Dead”, a murit la vârsta de 31 de ani.

UPDATE 

Actorul a fost găsit mort în urma unei răni cauzate de o armă, în ceea ce autoritățile investighează ca posibilă sinucidere. Moseley a fost găsit în zona Hudson Bridge din Stockbridge, un oraș de la periferia Atlanta, a declarat familia sa pentru TMZ, adăugând că a murit în urma unei răni de armă.

Surse din forțele de ordine au declarat pentru publicația TMZ că investighează moartea lui ca o posibilă sinucidere.

Departamentul de poliție al districtului Henry nu a răspuns imediat la întrebările jurnaliștilor de la DailyMail.com.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Din primele informații, trupul său a fost găsit la Stockbridge, în suburbiile oraşului Atlanta. Informația a fost confirmată de agentul actorului, scrie The Hollywood Reporter.

 

                                           Moses J. Moseley/Profimedia


Cauzele morţii sunt, în prezent, necunoscute. Tot ce se știe este că Moses J. Moseley a fost dat dispărut de familia sa cu câteva zile în urmă. O anchetă este în curs de desfăşurare.


Postul de televiziune AMC, care difuzează serialul în America, i-a adus un omagiu pe Twitter: „Gândurile şi rugăciunile noastre merg către Moses J. Moseley, membru al familiei The Walking Dead”.


Lansat în 2010, „The Walking Dead” a ajuns la al unsprezecelea şi ultimul sezon, acesta urmând să se încheie în următoarele luni.