MENIU

Tragedie aviatică: Cinci membri ai unei familii au pierit

O tragedie aviatică a zguduit o familie din Georgia, după ce cinci persoane și-au pierdut viața într-un accident în nordul statului New York. Roger Beggs, în vârstă de 76 de ani, pilotul avionului, și-a condus spre moarte nepoții, fiica și ginerele. 

Conform comunicatului de presă emis de poliția statală, cei cinci membri ai familiei Beggs se întorceau în Georgia după un turneu de baseball în Cooperstown, New York.

Cinci persoane au murit în urma unui accident aviatic

Victimele accidentului sunt: Roger Beggs, 76 de ani; Laura Van Epps, 43 de ani; Ryan Van Epps, 42 de ani; James R. Van Epps, 12 ani; și Harrison Van Epps, 10 ani. Conform informațiilor publicate de cnn.com, familia se îndrepta spre Aeroportul Internațional Cobb County de lângă Atlanta, cu o escală planificată pentru realimentare în Virginia de Vest.

Duminică, la ora 14.00, autoritățile au primit o alertă privind un posibil accident aviatic. Echipele de intervenție au folosit drone, ATV-uri și elicoptere pentru a localiza epava avionului și pentru a recupera trupurile neînsuflețite ale pasagerilor.

Avionul decolase de pe Aeroportul Regional Albert S. Nader din Oneonta, New York, și urma să facă o oprire pentru realimentare înainte de a-și continua drumul spre destinația finală. În prezent, cauza accidentului este investigată de agențiile federale, așa cum se precizează în comunicatul autorităților.