MENIU

Tragedia din Colectiv. Andreea Marin, în doliu după ce a aflat numele ultimei victime

Bilanţul victimelor care şi-au pierdut viaţa după incendiul din Colectiv a ajuns, luni, la 56 de persoane. Cea mai recentă victimă este o tânără care avea doar 18 ani.

Andreea Marin a postat un mesaj emoţionant pe pagina sa de Facebook, în care vorbeşte despre speranţele avute, alături de familie, ca Ioana să supravieţuiască.

"Ieri, când am primit mesajul care-mi spunea că Ioana a devenit înger, simţurile mi-au îngheţat. Nu am plâns imediat, am încercat să fiu tare, să fiu sprijin în vorbe, am închis bine în suflet neputinţa ca toată zbaterea şi speranţa din zilele trecute pentru ca şi Ioana să aibă o şansă la viaţă au fost în zadar... nu am putut aşterne nici un cuvant până azi... Mulţumesc, Angela Gheorghiu, pentru că ai răspuns imediat cu generozitate apelului meu de a ajuta, mulţumesc oamenilor buni din Ministerul Sănătăţii care mi-au răspuns şi au încercat tot ce se putea face... sunt cu toată inima alături de cei dragi Ioanei... Dumnezeu să îţi dea odihnă şi să ne luminezi din cer, înger blând...", a postat vedeta pe Facebook.