MENIU

Tragedia de pe centura Severinului: Cine sunt tinerii care și-au pierdut viața în accident

Accidentul rutier devastator de pe centura Severinului a luat viața a doi tineri de doar 18 ani, provocând o profundă tristețe și consternare în rândul celor dragi. Unul dintre cei doi, Dragoș, abia împlinise vârsta majoratului și obținuse permisul de conducere, având planuri mari pentru viitor. Împreună cu prietenul său, Daniel, a fost implicat într-un accident fatal în timp ce se grăbea să își lase prietenul acasă pentru a participa ulterior la competențele pentru Bacalaureat.

Detalii ale accidentului terifiant

Tragedia s-a produs, când Dragoș, aflat la volan, a pierdut controlul mașinii din cauza vitezei excesive. Vitezometrul a arătat 160 km/h înainte ca automobilul să intre pe sensul opus și să se izbească frontal de un TIR. Accidentul a fost oprit de impactul devastator, dar nu a fost suficient pentru a salva viețile tinerilor.

Gabriela Ciocioană, purtător de cuvânt al IPJ Mehedinți, a declarat: „Tânărul a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autotren condus de un bărbat de 37 de ani. Șoferul autotrenului a fost testat și rezultatele au fost negative. În prezent, a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.”

Doi tineri morți mult prea devreme

Dragoș, care abia împlinise 18 ani în aprilie, obținuse permisul de conducere în luna mai și își planificase viitorul ca șofer de TIR în Germania. Daniel, prietenul său apropiat, se afla alături de el în momentul tragediei.

Un coleg de școală a vorbit despre Dragoș cu multă emoție: „Dragoș era un băiat simplu, muncitor, fără probleme cu nimeni. A fost un coleg deosebit și ne pare rău că s-a întâmplat așa ceva. Am venit plângând la școală.”

În urma accidentului, cunoscuții și vecinii celor două victime au fost profund afectați. Tatăl lui Dragoș a declarat emoționat: „Am fost alături de el până la sfârșit. Acum o săptămână am pierdut-o pe soacra mea, iar acum mi-a fost luat și copilul. Avea doar 18 ani și un viitor promițător înainte.”

Vecinii i-au descris pe tineri ca fiind „băieți excepționali” și „de nota 10”, subliniind că amândoi erau respectuoși și bine văzuți în comunitate. O vecină a adăugat: „Dumnezeu să-i odihnească. Îmi pare rău pentru ei, pentru că toți avem copii și este dureros să pierzi pe cineva atât de tânăr.”

Accidentul tragic de pe centura Severinului a lăsat în urma sa o comunitate îndurerată și profund afectată de pierderea celor doi tineri. Dragoș și Daniel erau la începutul vieții lor, cu multe vise și planuri de viitor, dar au fost victime ale unei tragedii neprevăzute.