MENIU

Tragedia care a marcat ultimii ani de viață ai academicianului Răzvan Teodorescu. Condițiile bizare în care i-a murit fiul

Ultimii ani de viață ai academicianului Răzvan Teodorescu au stat sub semnul celei mai tragice încercări prin care poate trece un părinte: moartea copilului. În 2016, fiul și-a pierdut viața în condiții bizare, iar un telefon sau o vizită la medic l-ar fi putut salva. Chiar anului trecut, vorbind despre tragedie,  Răzvan Teodorescu a afirmat că poate Dumnezeu l-a pedepsit pentru unele dintre păcatele sale.

Fiul fostului ministru al Culturii, Răzvan Teodorescu, a fost găsit mort în casa de vacanță pe care o deținea în localitatea Corbeni din județul Argeş. S-a întâmplat în 2016, iar Ion Vladimir Teodorescu avea 43 de ani

Ancheta a dezvăluit faptul că bărbatul a fost mușcat de un șarpe, în Munţii Buzăului, după cum i-a povestit la telefon unui prieten. Teodorescu Jr. i-a spus acestuia că are febră, dar că nu are de gând să se ducă la medic.

La vremea respectivă, medicii specialiști și salvamontiștii au opinat că Ion Vladimir Teodorescu ar fi trăit dacă i s-ar fi administrat serul antiviperin.

După 6 ani de la tragicul eveniment, Răzvan Theodorescu a mărturisit, într-un interviu, că pierderea fiului "a fost o întâlnire cu Dumnezeu, care cred că m-a pedepsit pentru unele păcate ale mele."