MENIU

Traficul pe DN1 blocat. Un tânăr drogat care s-a aruncat din mașină, în mers

Foto arhivă

Traficul rutier ea fost restricţionat, luni după-amiază, pe DN 1 - Centura Vest a Ploieştiului, după ce un tânăr s-ar fi aruncat din maşina în care se afla, el fiind asistat medical la faţa locului. Tânărul de 22 de ani se afla sub influenţa substanţelor cu efect psihoactiv.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, acesta a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate şi, deoarece manifesta un comportament agitat, a fost testat cu aparatul DrugTest, care a indicat o valoare pozitivă la substanţe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism.

Tânărul era pasager dreapta faţă într-un autoturism.Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova informează că evenimentul s-a petrecut la kilometrul 64+500 metri.

Un tânăr în vârstă de 22 ani, pasager dreapta faţă într-un autoturism, s-ar fi aruncat din maşina în care se afla, din motive necunoscute.

Acesta este asistat medical la faţa locului.

Conducătorul autoturismului, în vârstă de 21 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Circulaţia rutieră este restricţionată pe prima bandă a sensului de mers Ploieşti - Braşov pentru efectuarea cercetării la faţa locului.