MENIU

Traficul pe Autostrada Soarelui, reluat pe ambele sensuri

Circulația pe Autostrada Soarelui a fost reluată, pe ambele sensuri, după ce, mai bine de 20 de ore, traficul a fost închis din cauza unei cisterne cu kerosen răsturnate lângă carosabil miercuri după-amiază. 

UPDATE 11.50: Traficul rutier a fost deschis pe Autostrada Soarelui începând cu ora 11.50.

 

UPDATE: Începând cu ora 9.53, circulaţia a fost reluată pe sensul de mers spre Constanţa, după mai bine de 20 de ore de trafic închis. 

 

Circulația rutieră este închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe A2, București – Constanța, între Drajna și Lehliu, pe ambele sensuri de deplasare din cauza operațiunii de transfer a cherosenului din cisterna rasturnată ieri, 11.07.2018, la km 79 al autostrăzii, a precizat un comunicat joi dimineață. 

”În prezent circulația autovehiculelor, între Drajna și Lehliu se desfășoară deviat pe DN 3A. 

Precizăm că o macara pusă la dispoziție de către CNAIR a repus pe roți cisterna răsturnată, iar la această oră se desfășoară operațiunea de transfer a combustibilului din cisterna implicată în incident în alte două cisterne. 

La finalul acestei operațiuni, drumarii de la CNAIR vor interveni în zona afectată pentru a curăța carosabilul și a redeschide circulația pe sectorul închis în condiții de siguranță. 

La finalul întregii operațiuni, CNAIR SA va anunța când se va redeschide circulația rutieră pe A2, București – Constanța, pe ambele sensuri”, a mai spus comunicatul.

Mai multe articole despre:
cisternă Autostrada Soarelui Drajna A2 Lehliu