MENIU

Trafic sufocat pe DN 1- Valea Prahovei şi DN 39 Constanţa - Vama Veche. Șoferii sunt exasperați, mașinile circulă bară la bară

Trafic sufocat pe DN 1- Valea Prahovei şi DN 39 Constanţa - Vama Veche

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, duminică seară, pe DN 1- Valea Prahovei, dar şi pe DN 39 Constanţa - Vama Veche, formându-se coloane de maşini care se întind pe mai mulţi kilometri.

Conform Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe DN 1 Ploieşti - Braşov sunt coloane de autovehicule între Predeal şi Buşteni, precum şi în Comarnic, pe sensul de mers către Ploieşti.

De asemenea, pe DN 39 Constanţa - Vama Veche sunt valori de trafic foarte ridicate şi se circulă greu, în condiţii de aglomeraţie, fiind formate coloane kilometrice pe sensul de mers către Costineşti în Eforie Nord, Tuzla şi Costineşti, informează polițiștii rutieri.

Cum ar arata Vlad Țepes dacă ar trăi astăzi printre noi. Imagini uimitoare de la inteligența artificială

Totodată, se circulă cu viteză minimă şi pe sensul opus către Constanţa, în Costineşti, Eforie Nord şi Agigea.

Pe A 1 Bucureşti - Piteşti se înregistrează trafic uşor ridicat pe sensul de mers către Capitală, iar pe A 2 Bucureşti - Constanţa se circulă cu o medie de 30 autovehicule/minut pe sensul de mers către Bucureşti, mai intens la intrarea în Capitală, arată datele Centrului Infotrafic.

"Sfătuim şoferii să nu efectueze depăşiri riscante ale coloanelor formate, să păstreze o distanţă regulamentară între autovehicule, să nu urce la volan dacă au consumat alcool sau substanţe interzise, să ia în calcul folosirea de rute alternative şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi în teren pentru fluidizarea traficului!", menţionează sursa indicată.

ANM anunță urgia temperaturilor de foc: „Există o probabilitate foarte mare ca până spre finalul lunii să vorbim de un nou record”