MENIU

Accident cumplit, în judeţul Vrancea. Un rănit, după ce un tren a lovit maşina poliţiei

Trafic feroviar blocat, după ce un tren a lovit o maşină de poliţie

Traficul feroviar a fost blocat, luni dimineaţă, pe sensul dinspre București spre Iași, la Făurei- Garoafa, în județul Vrancea, după ce un tren de călători a lovit o autospecială de poliție.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) "Anghel Saligny" Vrancea, polițistul a urcat cu mașina, fără să se asigure, la o trecere la nivel cu calea ferată, iar în urma impactului cu trenul, acesta a rămas încarcerat în autovehicul.

"La fața locului, s-au deplasat trei echipaje din cadrul Detașamentului Focșani al ISU Vrancea. S-a intervenit pentru descarcerarea conducătorului auto, care a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Focșani', a declarat, luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, plt. adj. Florin Olaru.

Poliţistul a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcare pentru a-l scoate dintre fiare. Tânărul a fost preluat de o ambulanţă, iar din primele date a reieşit că viaţa nu i-ar fi pusă în pericol.

Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală, care va fi declinat procurorilor.

Traficul feroviar pe calea ferată a revenit la normal, după ce a fost blocat câteva zeci de minute.