MENIU

Accident grav, cu 3 victime, pe DN11. Impact nimicitor între un autoturism și un TIR - trafic blocat

Accident cu 3 victime între un autoturism și un TIR. Foto: ISU Bacău

Trei persoane au fost rănite, miercuri, în urma coliziunii dintre un autotren şi un autoturism pe DN11, în localitatea Măgura.

,,În urma accidentului dintre un autotren şi un autoturism a rezultat o victimă încarcerată, conştientă, iar alte două persoane implicate primesc îngrijiri medicale la faţa locului", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău, maiorul Andrei Grecu.

Persoanele rănite vor fi transportate cu ambulanţele la spital, informează Agerpres.

În plus, traficul rutier între municipiile Bacău şi Oneşti este blocat pe ambele sensuri.

Poliţiştii rutieri se află la faţa locului şi efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă.

Culmea tupeului, în Gorj

O tânără în vârstă de 25 de ani, din județul Gorj, a furat un autoturism şi a provocat un accident rutier în care au fost avariate trei mașini. Ulterior, femeia a fost internată la Psihiatrie, potrivit realitateadegorj.net.

Din primele informații, tânăra a furat autoturismul unui bărbat în vârstă de 55 de ani, din localitatea Rovinari, județul Gorj. După ce a constatat lipsa mașinii, aceasta a sesizat imediat poliţia.

La scurt timp, polițiștii au identificat-o pe tânăra de 25 de ani, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și care conducea autoturismul în cauză.

Mașina condusă de tânără fusese implicată într-un eveniment rutier în urma căruia a rezultat avarierea altor 3 autoturisme. Din fericire, au rezultat doar pagube materiale.

Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Ulterior, aceasta a fost transportată la spital, în vederea recoltării de probe de urină și sânge, pentru a se stabili dacă aceasta a consumat substanțe psihoactive, însă rezultatul a fost tot negativ. 

În cele din urmă, tânăra a fost internată la Secția Psihiatrie a Spitalului Județean Târgu Jiu.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt și conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, de către o persoană care nu deține acest drept”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Victor Ţuhaşu.